Tarmkreftkirurgi-saken: - Et skuespill om maktkamp for åpen scene

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi har i dagens styremøte i Helse Nord om flytting av all tarmkreftkirurgi i HSYK til sykehuset i Bodø, vært vitne til et "skuespill" om maktkamp. Med HSYK-direktør Gunnlaugsdottir og Helse Nord-direktør Daae i hovedrollene. Et skuespill drevet fram av beskyldninger, mistenkeliggjøring, varsler, intriger, bakvaskelser og personforfølgelse fra geriljapregede aktører i og rundt sykehuset i Sandnessjøen.

En maktkamp som i klassisk litteratur ender med at noen blir drept. I moderne tid ender det som oftest med at den forfulgte må ta sin hatt og gå fra sin stilling.

Det er her snakk om et skuespill som nå har forflyttet seg fra de lukkede rom i Helse Nord, til den offentlige scene. Skuespillet er ikke blitt noe bedre av den grunn.

Shakespeare kunne ikke skrevet bedre om en enn det vi ser utfolde seg nå. Han ble født langt for tidlig til å oppleve sykehusaksjonistene i og rundt sykehuset i Sandnessjøen.

Er det offentlige "skuespillet" vi nå ser en bekreftelse på at det er bare virkeligheten som overgår fantasien?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags