SHMIL

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevLeser i Helg 29 August hvor Håkon Johansen i SHMIL forteller om det som skjer med det gode tilbudet private husholdninger i kommunene som SHMIL betjener har, at firma no nisker og nasker dette tilbudet. Dermed forsvinner det, og det blir et savn for private husholdninger. Mye av det folk ikke trenger eller ikke vil ha havner nå hos SHMIL, som tar vare på det på en sikker måte, i stedet for at det blir kastet der det ikke skal kastes eller blir liggende. Dessverre er det slik. Vi burde synes det er greit å betale, men nå får vi i husholdningene det gratis.

Ja var det ikke likt seg, ethvert gode som kommer en del av ei befolkning til gode blir straks forsøkt utnyttet av andre.

Ska ha, ska ha, som han Børresen sier i ei vise.

Dersom de som har minst får noe, kan en være sikker på at de som har mer-mest også vil ha det, for en må ikke komme her å, komme her å tru at ikke vi som betaler renovasjon ikke skal ha samme fordeler, som alle andre.

Slik var det da pensjonistene i Vefsn som hadde hage, men ingen tilhenger til en bil, og mange har ikke bil heller, fikk det gode tilbud fra kommunen om at hageavfall ville bli hentet på Vårparten, det var bare å sette sekkene ved porten.

Ei god ordning, men akk hvor lange varte det?

Både den ene og den andre hadde tilhenger og bil stående i oppkjørsel av huset, og framfor porten var det dagen da kommunen skulle hente avfallet fullt opp av plastsekker som kommunens folk plukket opp.

Så var gleden for dem som trengte tilbudet, og tilbudet var meint for, over.

Kommunen hadde ikke kapasitet til å ta alt, dermed vart det slutt med det.

Og hus, bil og tilhengere står fortsatt, til bruk for å kjøre rusk og rask på Åremman, rundt omkring ved hus både her og der.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags