- Kjære adm.dir. Hulda: Det hadde vært fint med litt kvalitetssikring også på sykehuset i Rana

Av
DEL

Leserbrev
Har forstått det sånn at du følger med på sosiale medier/facebook, og har prøvd å nå deg med dette brev der. Ser ikke ut til at jeg har lykkes, så da prøver jeg avisen.

Jeg har også forstått det sånn at info om kvalitetssikring av sykehus, også tar helt av i sosiale medier. Siden du er adm.dir for alle tre enheter ved Helgelandssykehuset, er det kanskje av intresse for deg å vite at det florerer en del tabeller og artikkler også om Rana Sykehus. Dette skremmer meg.

Jeg skulle egentlig hatt en operasjon i ryggen, på Mo.
Men pga. at Rana Sykehus har høyest infeksjontall på hoftekirurgi i hele landet, så har jeg satt operasjonen min på vent. Ja, det er vel samme avd. som opererer ryggen? Det føles veldig utrygt for meg, og mange andre å bli operert der. Så det hadde føltes fint om du kunne gi oss den trygghetsfølelsen ved å kvalitetssikre også der.

Ellers så har vi endel hjerteproblematikk i min familie. I 2016, forøvrig samme året som er lagt til grunn for stenging av Sandnessjøen sykehus/tarmkreft operasjoner, døde 15 % innen 30 dager som følge av hjerteinfarkt ved Rana Sykehus. På landsbasis var det 8%.
Så kjære Hulda, hadde vært fin fint med litt kvalitetssikring her og, da jeg er bekymret for meg og mine.

På forhånd, tusen takk for at du rydder opp.

Mvh Trude

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags