"Hvem er best skikket til ordførerstolen? Se på det, smak på det, føl på det"

Av
DEL

LeserbrevAnsett rett person!

Valgkamp er ikke så ulikt et jobbintervju.
Vi har flere som «søker» på stillingen som ordfører i kommunen.
Dette er ikke de du ser på TV og hører i radio hver dag, og som snakker om alt du trolig ikke bryr deg så mye om. Dette er personer i ditt lokalmiljø, som skal ta vare på ditt lokalsamfunn, gjøre det levelig her og gjøre det attraktivt som etablerersted og bolyst-kommune for andre.

Feilansettelser koster mye tid, i dette tilfellet er tidsepoken på fire år.
Det kan bli fire år med mye frustrasjon, og fire år med samme irritasjon du allerede har gått med i lengre tid.
Irritasjonen over at ingenting skjer i Vefsn, og at vi blir akterutseilt fra nord og sør.
Du kan kanskje kjenne deg igjen i påstanden om at Vefsn er for sent på banen i mange spørsmål vedrørende etableringer og næringsutvikling.

I utgangspunktet finnes det ikke nødvendigvis feil mennesker eller feil jobber, men det finnes dårlige kombinasjoner.
Vefsn Høyres ordførerkandidat Jørn Clausen har den klart beste CV angående kompetanse for å ta Vefsn i en fremoverlent rolle. Hadde DU hatt en bedrift er vi ikke i tvil om hvem du ville ansatt med resonnement og logikk som grunnlag.
Hva har «jobbsøkerne» til ordførerstillingen bidratt med/skapt av resultater som er relevant for stillingen de søker på?
Jørn Clausen er diplomøkonom, har master i ledelse, har meget relevant erfaring som suksessgründer, er daglig leder og har hatt store ansvar for bedrifter - og han har en direktelinje til regjeringskontorene -i alle fall de neste to år.
Hvem er best skikket til ordførerstolen? Se på det, smak på det, føl på det.
Hvorfor er det så galt å se på hva man har bidratt med av resultater som er relevant for stillingen man søker på? Alle burde gjøre det.

Jørn er trygg på at ordførerstillingen er et sted der han kan bidra, der han kan trives og der han kan utvikle kommunen mot en sterkere posisjon enn noen gang før. Du som velger er en vefsning med sunt folkevett, et åpent sinn, alminnelig folkeskikk og en god porsjon nysgjerrighet - og du velger Jørn Clausen som din ordfører ved valget 9. september.

Godt valg!

Snorre Lund

5. kandidat Vefsn Høyre

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags