Hvem er «høy og mørk»?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevTilsvar til Bjørn Ivar Lamo sitt leserinnlegg «Sp er i overkant høy og mørk om tannklinikken» den 15. oktober.

Da vi hadde siste kommunestyremøte i Grane var saken om nedleggelse av tannklinikker i realiteten avgjort i fylkesrådet og Grane Sp hadde kunnskap om dette. I Sp tas lokallagsledere med på råd, derav kunnskap. Sp var pådriverne for å ikke legge ned klinikker. Det bør det ikke være grunnlag for tvil om. Vi kunne gjerne sett at enda flere klinikker ble opprettholdt.

Sakskartet og avstemningene gir ofte et helhetlig bilde av hvor man får gjennomslag for partienes fanesaker. En rask kikk på avstemningsresultatene i flere saker viser fort hvem som har fått og gitt. Her bør Graneordføreren ta kontakt med egne representanter i rådet for å få riktig versjon av saken. Her ser det ikke ut som om det har vært kontakt, så brevet fra ordføreren og kommunestyret, og hans oppmøte på fylkestinget kom «flere minutter» etter at kampen var over. Prøvde å hinte litt om dette etter kommunestyremøtet ... så hvem er mest «høy og mørk»? En har i alle fall mindre pondus i saksgangen og holder seg orientert om når toget er gått.

Vårt innlegg var fra Grane Sp og ikke bare meg ... forsøk på hersketeknikk med rot i synsing biter ikke på oss, men er generelt en uting voksne mennesker ikke burde holde på med. Det slår ofte tilbake så det synger ... Vi i Sp har ikke noen problemer med å gi kred når Ap har oppnådd noe bra for vår kommune.

Til slutt maner vi til samarbeid om vanskelige og trange budsjettrammer i all fordragelighet. Alle vi som er folkevalgte er valgt for å være lydhør overfor dem som har stemt på oss og samtidig være ansvarlige. Tror ikke det blir store rom for «julepynt» i år ...
 

Mvh

Grane Senterparti

Jan Otto Fiplingdal, Leder

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags