Russens forfærdelige forsøppling

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL
Nå tror jeg reporter som skrev saken og Helgelendingen som publiserte den, muligens skal ta seg en timeout og faktisk se på hva de skriver! Russen 2017 har i de grove trekk oppført seg eksemplarisk under årets russefeiring! Muligens så eksemplarisk, at avisens skribenter ikke har fått sine tilmålte skriblerier om denne forferdelige russen!

LeserbrevDet kan i så fall se ut som det er tilfelle, når dere nærmest hopper på første og beste sak, som kan gi negative uttalelser! Og henger ut ungdommen, som heller valgte skole framfor fravær! For det hadde de garantert fått hvis de valgte opprydding! Men hadde dere heller valgt å vente til litt utpå ettermiddagen, så hadde dere i stede kunnet skrevet en gledelig reportasje, om hvordan russen rydder opp etter seg, mann og kvinnesterk! For utpå ettermiddagen, 18. mai, så var det nemlig det som var tilfelle!

Hvorfor skal dere på død og liv kritisere ungdommen, i alt de gjør! Har reporteren og dere i Helgelendingen helt glemt dere egen ungdoms og muligens russetid? Var dere eksemplariske hele tiden? Tror ikke det! Nei dette var etter min og mange andre mening ett stort overtramp fra deres side! Og neste gang dere skal kritisere russen for manglende opprydning, så kan dere kanskje først undersøke hvilke avtaler russen har med dem som faktisk bestemmer! Det kan jo hende de er langt innenfor avtalene de har inngått! Men det blir vel ikke så interessant da!?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags