Nei til parkeringsstopp i Chr. Qvales gate - Bussen må ikke kjøre der

Qvales Mestringshus

Qvales Mestringshus Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Leserbrev Vi reagerer sterkt på de endringer som er foreslått med parkering i Christian Qvales gate, og har sendt inn følgende reaksjon til kommunen:

Henviser til artikkel i Vefsn No 13.12.2018 angående kommunens ønske om parkeringsstopp ene siden av veien i Christian Qvales gate.

Qvales Mestringshus er i nevnte gate og det behøves god tilgjengelighet for brukerne. Men det er lite parkeringsmuligheter der fra før av. Man sikrer ikke god tilgjengelighet ved å stenge av for parkering der. Det vil svekke tilgjengeligheten til Qvales Mestringshus i betydelig grad, og det er særdeles uheldig. Flere av brukerne er helt avhengig av å kunne parkere nært bygningen, spesielt på vinterstid. Konsekvensen av å svekke tilgjengeligheten for brukerne er at man også svekker det tilbudet som gis. Da må heller bussen flyttes tilbake til tidligere rute. I dette tilfellet er det utvilsomt en bedre løsning at bussen kjører der den gjorde før enn at tilgjengeligheten til aktivitetstilbudet for brukerne av Qvales Mestringshus svekkes! Så jeg må så vennligst anmode at dette forslaget trekkes øyeblikkelig.

Med vennlig hilsen
Andreas Lund
Leder i Mental Helse Vefsn, Grane og Hattfjelldal

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken