Selvmord er fælt

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Leserbrev”Selvmord er fælt” men mange velger det for å ende

Mobbing

Sorg

Misbruk

Smerte

O.S.V, mange ungdommer barn og unge tar selvmord hvert år. Jeg selv har opplevd mobbing og sorg og jeg sier at vi må jobbe og holde sammen får å hjelpe folk som har tanker om selvmord eller selv skade i noen form, ta dem seriøst!

Sett dem ned i et miljø de er kjent i som skolen eller kjøpesentre og start med å si hvor mye du bryr deg om han eller henne og hvor mye du vil savne ham og hvilke verdier han har , men si til personen om det er noen vaner du ikke liker som han har fått som å ta rusmidler eller å drikke alkohol, snakk dem ut og hjelp dem med problemene personen har og hvordan de føler seg, løs problemene sammen!

Dere med selvmordstanker som leser dette, selvmord er ikke den eneste veien ut, skriv ned følelsene i en dagbok eller noe annet sted som er et privat dokument si i fra til en dere stoler på som en forelder, en venn, helsesøster eller en rådgiver på skolen og finn en løsning son IKKE involverer død eller sorg på noen måtte jeg vet det er vanskelig å si i fra, men du. Det er verdt det, tro meg!

Lykke til! Håper at du klarer deg!

Ta vare på deg selv!

Si i fra!

Ta vare på hverandre!

Sist men ikke minst!

STÅ PÅ IKKE OG TVIL PÅ DEG SELV!

Fra Gutt (13)

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags