VÅKN OPP!

Av
DEL

LeserbrevNå bør folk på Helgeland både sør og nord for Korgfjellet våkne opp. Styret for sykehuset må være klar over at de kan komme til å ødelegge Helgeland dersom de vedtar innstillinga om en tosykehusmodell med hovedsykehus på Mo.

Vi bør få ETT sykehus, og det bør ligge like vest eller like øst for Toventunnelen. Jeg mener sykehuset bør ligge på Vefs-sida. Ikke fordi jeg er vefsning, men fordi et sykehus her er mere "spiselig" for de mange innbyggere i Rana. De slipper to tunneler for å komme til Helgelands nye store og gode sykehus

Og en viktig ting til: Et slikt sykehus vil ligge kloss inntil jernbanen. Da kan ansatte pendle med nyoppsatt pendlertog både fra Rana og Vefsn. Og pasientene kan ta tog til avtalte timer.

Det er et viktig GRØNT argument somsStyret må se på. Om det ikke får avgjørende betydning, bør argumentene fra de 12 kommunelegene som samlet har slaktet tosykehusmodellen få det. At legestanden helt avviser tosykehusmodellen som administrasjonen har anbefalt, BØR FÅ AVGJØRENDE BETYDNING!


14 kommuneoverleger skriver åpent brev til sykehuset: - Velger altså å gå mot alle faglige råd

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags