Ikke trekk dere nå!!

Av
DEL

Leserbrev Så har styret for Helse-Nord gitt sin anbefaling til framtidig sykehusstruktur på Helgeland. Jeg tar det for gitt at ministeren følger opp dette vedtaket.
Nå blir det opp til Helgelandssykehuset å utvikle og forme konseptet. Det blir en krevende prosess å beslutte utbygging (herunder lokalisering) og fordele funksjoner som skal danne grunnlaget for et godt sykehus for fremtiden. Det vil kreve et stødig administrativt arbeid og ikke minst et krevende styrearbeid.
Kjære Paul Birger, Wenche og Tone jeg vet dere har hatt en tung og lang sykehusprosess og med en frustrende avslutning i Helse Nord. Dere har gjort en kjempejobb og dere har opparbeidet en god kompetanse som blir kjempeviktig nå.
Vær så snill å trekk tilbake avskjedssøknaden. Vi trenger dere nå!
Den rammen som er lagt ligger i nærheten av det de 12 ordførerne besluttet. Lokalisering i Sandnessjøen og omegn av hovedsykehuset er rund. I denne sammenheng må det ikke glemmes at befolkningen i Hattfjelldal, Grane og Vefsn utgjør nesten halvparten av det befolkningsgrunnlaget som ligger bak de 12 ordførerne og denne regionen sitter igjen uten tilbud.
Dette må vektlegges ved endelig lokalisering.
Jeg minner om at Fylkestinget for en del år siden (mens fylket eide og styrte sykehusene) også gjorde et vedtak om hovedsykehuset skulle være i Sandnessjøen. Det tok ikke lang tid før det var omgjort til Rana.
Vi trenger et sterkt og kompetent styre for å overvåke prosessen videre!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags