Tar til motmæle mot påstander om bløffmaker: "Ikke skyld på meg - jeg har stemt FrP"

FLYPLASSDEBATT: Bjørn Larsen (FrP) svarer på innleggene til Hanne Nora Nilssen (V) og Åshild Pettersen (SV).

FLYPLASSDEBATT: Bjørn Larsen (FrP) svarer på innleggene til Hanne Nora Nilssen (V) og Åshild Pettersen (SV). Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Leserbrev Ser av leserinnlegg fra Åshild Pettersen (SV) og Hanne Nora Nilsen (V) at de føler at jeg trør dem på tærne.

Mitt innlegg tar for seg hvilke av de øverste kandidatene på listene vi kan stole på, hvis de kommer inn på Stortinget og må ta valget mellom å realisere Hauan og beholde de øvrige flyplassene i regionen.

Da, kjære Åshild - har du INGEN støtte hos Nordland SV med Marius Jøsevold i spissen. Han vil glatt ofre både Mosjøen Lufthavn og Sandenessjøen Lufthavn, for å tekkes sitt kjære Rana. Tror ikke han en gang ville trengt en liten kunstpause før svaret hadde blitt å legge ned!

I forrige stortingsvalgkamp gjorde Marius Jøsevold alt han kunne for å slippe å møte Støtteforeningen for Mosjøen Lufthavn. Han var den eneste 1. Kandidaten som ikke ville treffe Støtteforeningen. Hvorfor?

Tror Hanne Nora Nilsen at Nordland Venstre kommer til å agere annerledes? Vår egen venstrerepresentant i Vefsn trakk seg fra stortingslisten fordi hun ikke kunne akseptere måten man håndterte denne saken i partiet.

De eneste av de øverste kandidatene som så langt i valgkampen har gitt sin uforbeholdne støtte til at Mosjøen Lufthavn skal bestå og videreutvikles, er FrP. På fylkestinget var det kun Frp, sammen med Rødt og MDG som ikke støttet en flyplass på Hauan som forutsatte en nedleggelse av Mosjøen Lufthavn.

Et forbilledlig ordtak i denne saken må være at; ”Når krybba er tom, bites hestene” .... Slik er det også for sirkushestene i Høyre, Arbeiderpartiet, Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Venstre og Kristelig Folkeparti.

Dessverre slipper de overnevnte partiers listetopper alt for lett unna det faktum at de har sviktet både Mosjøens innbyggere og vårt næringsliv, og ikke minst distriktene, som de, når det passer dem, trekker frem som så viktige for Nordland som en regional utviklingsaktør.

Ikke skyld på meg – jeg har stemt FrP.

Godt valg!

Bjørn Larsen

Vefsn Fremskrittsparti

Les også: Tilsvar fra Hanne Nora Nilssen (V): Å rakke ned på andre for å framheve seg selv, er en velkjent strategi

Les også: Tilsvar fra Åshild Pettersen (SV): Bløffmakeren Bjørn Larsen

Les også: Det første innlegget til Bjørn Larsen (FrP): Flyplassen i våre hjerter, i nåtitd og fremtid

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken