"Det er jo helt vanvittig hvor mye som skal bli mulig å finansiere hvis pittelille Elsfjord Oppvekstsenter blir lagt ned"

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevJeg må si at det er med stor vantro at jeg leser politikernes påskudd for å legge ned Elsfjord Oppvekstsenter, en etter en... Det er jo helt vanvittig hvor mye som skal bli mulig å finansiere hvis pittelille Elsfjord Oppvekstsenter blir lagt ned!
 

Blandt annet proklamerer May-Anne Brand, at om man bare hadde fått lagt ned Elsfjord Oppvekstsenter, så hadde man ikke trengt pålegge hele bygde-Vefsn eiendomsskatt! La oss si at det ble nedleggelse, og kommunen finner nye stillinger til de fantastiske lærerne der, som kommunen visstnok er forpliktet til å gjøre... da må det fortsatt utbetales lønninger. Elevene må fraktes mye lenger med skoleskyss. Og elevene skal fortsatt ha skolebøker, skrivemateriell og formingsutstyr.

Jeg lurer da på hva det er som står igjen, som sluker så mye penger at det skal finansiere både det ene og det andre, ja nedleggelse av Elsfjord Oppvekstsenter skal visst sågar redde økonomien til hele kommunen, som politikerne selv har klart å rævkjøre rett i grøfta! Og hva med alle lovnader om at Elsfjord Oppvekstsenter skulle få være i fred, etter flere runder med terror og trusler? Og hva sitter kommunen igjen med hvis vi får gjennomslag for Montessoriskole? Vi har en prosess som er godt i gang, og tror på godkjennelse til en slik drift...

Og hva med alle de fantastiske forslagene; bla om å legge ned Granmoen skole, som nettopp er oppgradert for 120 millioner kroner, samt flere andre hoderystende forslag. Forslag som helt tydelig bare er slengt ut for at vi skal tvinges til å velge blandt onder, samtidig som vi blir sugd inn i en illusjon om at det handler om demokrati!

Til slutt så fatter jeg ikke at våre politikere med ordføreren i spissen, vil framstille seg selv som noen som overhode ikke bryr seg om mennesker, ikke engang barna; vårt håp og vår framtid! Tror ikke politikerne forstår rekkevidden av et slikt drastisk tiltak som det vil være å legge ned oppvekstsenteret vårt! Vi er faktisk ekte mennesker som bor her, med liv som betyr noe!

Marlin Bjerknesli

(Frustrert frue og forelder i Elsfjord)

Marlin Bjerknesli

Elsfjord

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags