El-bilen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LeserbrevUenighet på Senterpartiets landsmøte angående E-bilen.Der er de som mener at eiere av Tesla modellen ,den store fine El bilen har for mange "goder" ved å eie en så stor El-bil,og det er riktig tenkt,men skulle disse eierne av disse bilene miste fordelene de har,ja da er vel ikke vegen lang til å kvitte seg med sin El-bil og så gå over til bensindrevet bil igjen.Om det da ikke er slik at der finnes TO store biler i garasjen allerede.En EL bil og en bensindrevet bil.

El-bilen er stor eller liten en bil for folk som har råd å kjøpe seg en,--i tillegg til den bensindrevne bilen som står i garasjen.

Det heter at alle monner drar.Det blir vel slik i denne situasjonen og.Enhver som skaffer seg El-bil skåner miljøet.Om det da er miljøet som er i tankene når bilen anskaffes.

Det sies at det er så få rike i dette land,om det er slik må det jo være liten gevinst for miljøet,ettersom det ikke er mange EL biler på vegene.

La ALLE rik eller fattige få kjøpe seg en El-bil,det langt rimeligere enn det EL-bilen koster i dag,da tenker jeg både på den "lille"bilen og Tesla,og helt sikkert er det at dersom de ikke helt rike får anledning til å kjøpe seg en El-bil,så gjør de det,og de kvitter seg med bensinbilen.Ikke alle har råd til å ha to biler.En EL-bil til "kvardags" og en bensin drevet til fritidsbruk.

Slik EL-bilen er tilgjengelig i dag,er den kun for folk med god råd,og enda bedre råd får de når en tenker på fordelene EL-bil eiere har ved å ha en slik bil.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags