Kritikken er direkte urimelig ovenfor de som gjør den gode jobben hver dag i enhet for Folkehelse

Av
DEL

LeserbrevSist uke går Tor Lasse Evensen knallhardt ut og anklager administrasjonen i Vefsn kommune for å gjøre et forsøk på å dekke over at kommunestyret gjentatte ganger har fattet vedtak om å tillate bygging av vindmøller i Vesterfjellene.
Jeg respekterer at jeg og Evensen er uenige om saken, men det er trist å se at man ikke evner å se det gode arbeidet ansatte og avdelinger i Vefsn kommune gjør og heller velger tunnelsyn og nedsnakking av noen som ikke fortjener det.

Avdeling for folkehelse gjøre en fantastisk jobb for oss vefsninger og alle andre som besøker kommunen vår!

Det er denne avdelingen som samarbeider med alle frivillige for å forvalte turområdene i kommunen vår. De er aktive med å profilere turmålene og alle tilbudene friluftslivet kan by på hos oss. Det være seg fjellturer, fisketurer, teltovernatting, badeplasser og så mye mer.

Samme avdelingen har ansvaret for BUA, et tilbud som gir oss alle muligheten til å kunne bruke utstyr til trening, tur og friluftsliv. Uten at hver og en av oss må kjøpe eget utstyr. Rett og slett et bibliotek med sport og fritidsutstyr.

De har også vært med å tatt initiativ for etablering av en matstasjon i Vefsn. Matstasjonen hjelper mange som har behov, samtidig sikrer den at enorme mengder mat blir delt ut i stedet for at den kastes.

Når gjengen som gir disse bidragene til Vefsns innbyggere og besøkende stiller opp og minner oss om å forlate turområdene eller rasteplassene like fin eller finere enn vi fant dem, så skal de få kritikk? Det er direkte urimelig ovenfor de som gjør den gode jobben hver dag i enhet for Folkehelse.

Enheten burde heller takkes og verdsettes for innsatsen de gjør og tilbudet de gir oss vefsninger. Et tilbud som også alle som besøker kommunen vår, noe som ser ut til å være veldig mange i år, også kan nye godt av.

God sommer!


Dugnad for naturen i Vefsn?

Rune Krutå

Rune Krutå Foto:


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags