Valg 2

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Så var stortingsvalget over, og den store vinner er Senterpartiet. Så kan en jo lure på hvorfor. Kanskje det er fordi de fleste velgere ikke har noe sak de brenner for, men velger noe de synes er bra med et parti.

Og hva er i vinden som aldri før? Jo mat! Det har gått opp for det norske folk at Sp står på bøndenes side, arbeider for gode kår for bønder og småbrukere.

Det har jo Sp alltid gjort, men det er kun i den senere tid folk har begynt å forstå at bønder og småbrukere er de som produserer mat, det er bøndene vi må ha for å leve godt i det her landet.

Før har jo bønder blitt utskjelt for at de får overføringer fra staten og har mange traktorer.

Allerede på tida da man så debatter på svart/kvit tv satt bønder der og ble «utskjelt» av «byfolk».

Ei bondekone skulle svare for seg da ei ung pen dame med «oslodialekt» mente at bønder hadde det så bra, de hadde ikke utgifter til mat sa ho, og bondekona ei fin verdig dame, svarte at en bonde kunne ikke sette seg ned å spise opp all avlinga, det trengtes salg av avlinga for å få penger til drifta. Dette var på Heradstveit si tid i debattprogrammer.

Nei til EU vant ho Lahnstein på vegne av partiet, og no er det Slagsvold Vedum som er den som er med å profilerer partiet.

Partiet for folk som produserer norsk god mat.

Velfortjent seier.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken