17 . mai 2020

Av
DEL

LeserbrevMan veit jo hva grunnen er til at bl.a. 17. mai ikkje vart slik i er vant til.Fulgte man med på tv-sendingen både fra NRK TV, likeså TV 2 sentralt og ikke å forglemme NRK Nordland si si tv-sending, så er det bare å bøye seg i støvet og si takk og takk for alt det fine man kunne se på skjermen fra egen stue i de her koronatider.All ros til lag, foreninger og enkeltpersoner som satte i gang og fikk opp de flotteste seanser som er en 17. mai dag verdig.

Fra hele landet hadde folk fått til de flotteste bidrag. Og tv-kanalene med sine flotte reportere gjorde at vi alle fikk ta del i dagen. Det var en verdighet over alle arrangement vi fikk være med på. Og så kongsfolket, for ein familie for et kongehus vi har. Til og med hundene viste seg kongelig.

Ung eller gammel, mange feiret nok dagen framfør tv-apparatet, og ein må kunne si: Godt jobba alle dere som har stått på slik at mange, mange borgere av det her landet fikk en fin dag på den store dagen i mai. Værgudan spilte på lag de og.

Denne dagen vil nok gå inn i historien som ein dag å minnes.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags