Vefsn

Møteplassen: Møteplassen – et treffsted for godt voksne arrangeres i Mosjøen kulturhus torsdag fra kl. 10:00.

Strikkekafe: Vefsn Røde Kors inviterer til strikkekafe i Røde Kors-huset på Øya. Oppstart etter jul er i dag torsdag kl. 17:00. Symaskiner er også tilgjengelig. Gratis tilbud, og for alle.

Fredagsmøte: Sang, quiz, åpen mikrofon, kveldstanker og servering av bløtkake hos Bedehuset fredag kl. 18:00.

Lørdagsåpent: Kaffe og vafler. Gode samtaler og kanskje et ord for dagen lørdag kl. 11:00.

Damenes aften: Festkveld hos Pinsekirken Betel lørdag kl. 18:00. Lovsang, vitnesbyrd og appell og god mat. Stand fra Mary Kay. Ta gjerne med klær til klesbytting. Gratis, men påmelding.

Temakafe: Kreftforeningen inviterer til temakafe hos Qvales kafe tirsdag kl. 18:00. Denne gangen er tema «Velstelt etter kreftbehandling», som holdes av Wenche Mortensen fra Fusha.

 

Språkkafe og leksehjelp: Har du lyst til å trene på å snakke norsk? Trenger du hjelp med leksene? Vefsn Røde Kors arrangerer språkkafé og leksehjelp på biblioteket på tirsdag kl. 18.

Lek: Grei 4H starter opp igjen etter jul med lek i gymsalen på Mosjøen vgs. Marka tirsdag kl. 17:00. Nye og gamle medlemmer er velkommen.

Swingkurs: Grunnkurs i swing har oppstart tirsdag kl. 19:00 hos Topic ungdomsklubb. Påmelding til Kom og dans Mosjøen.

Onsdagstur: Brurskanken turlag inviterer til gåtur med oppmøte på Litjenget kl. 10:00 onsdag.

– Turmålet er litt væravhengig, men tur skal det bli, sier Reidar Lundestad i turlaget.

Bridge: Mosjøen damebridgeklubb har bridgespilling på Kulturverkstedet torsdag kl. 18:00. Åpent for alle kjønn og aldre. I papirversjonen av det skjer sto det at bridgekvelden skulle være mandag, men det riktige er altså torsdag den 17. januar.

Alstahaug

Folkemøte: Det blir åpent folkemøte om folkets helsetjenester i Kulturbadet i dag torsdag kl. 18:00. Utvikling av eldreomsorg, fastlegeordningen, akutt-tilbud i og utenfor sykehus blir noen av temaene.

 

Prøvesang: Helgeland kammerkor har prøvesang for tenorer i Sandnessjøen i dag torsdag kl. 16:00. Påmelding.

Sjakk: Åpen sjakk-spillekveld på Uras skoles SFO onsdag kl. 18:00. Spill på alle nivå.

Linedance: Linedance nybegynner (fra kl. 18:00) og litt øvet (fra kl. 19:00) arrangeres av Kom og dans Sandnessjøen i kantina i Stamneshallen onsdag.

Dønna

Juleballrevy: 10. klasse ved Dønna barne- og ungdomsskole viser årets juleballforestilling i gymsalen fredag kl. 18:30. Inngang. Salg av lodd, mat, brus og kaffe.

Hattfjelldal

Nyttårsmøte: Sion Hattfjelldal inviterer til nyttårsmøte søndag kl. 18:00. Det blir sang av Kolbjørn Breivik, tale av May Hansen og andakt. Kaffe med rester fra jula. Alle er hjertelig velkommen.

Herøy

Lesestund: Alle er velkommen til Herøy omsorgssenter på lesestund onsdag kl. 11.00. Leseombudene er: Paula Nyrud, Gerd Sjåvik og Rolf Jørgensen. Arrangør er Herøy frivilligsentral.