D Monrads live fra kinoen: – Det blir en skikkelig konsert, sånn som vi pleier å kjøre den

Av

– Vi vil også være med på dugnaden, og med god hjelp skal vi lage en konsert langfredag, sier Stein Hauge.

DEL

Egentlig skulle D Monrads ha konsert på Kulturverkstedet i Mosjøen 19. april.

– Den blir det selvsagt ingenting av. Det er mange som har konserter på nett for tiden, og vi hadde også en ide om å gjøre det. Nå har det blitt alvor av det, og vi gleder oss, sier korleder Stein Hauge.

Konserten er gratis, men de som ønsker kan vippse et beløp til nummer 11769 som vil gå til barneidrett i Vefsn.

– Vi ønsker at de som vil kan vippse oss, og pengene skal gå til barneidrett i Vefsn. Det er mange som organiserer unger i idrett, og det er bortfall av inntekter. Vårt lille bidrag håper vi kommer godt med, og det er selvsagt også lov for bedrifter å hive inn noen kroner, sier Hauge.

D Monrads består av Stein Hauge, Lars Tollefsen, Skule Langø, Arild Markussen, Pål Leknes Hanssen, Geir Marius Skrede og David Solvang.

– Det blir en skikkelig konsert, sånn som vi pleier å kjøre den. Eneste unntaket er selvsagt publikum i salen.

Kommuneoverlegen ga dispensasjon til å bruke kulturhuset til øving og konsert.

– Hvis vi tok forholdsregler så var det OK. Her er det både såpevann og sprit, og vi holder avstand, sier Hauge mens de øver på scenen i kinoen. Palmehelga var det øving, og Skjærtorsdag er siste finpuss får de går live Langfredag kveld. Det er en lydtekniker og en lystekniker til stede når D Monrads opptrer.

– Konserten går live, og vi har fått god hjelp med lyd og lys av de flinke folka på kulturhuset, sier Hauge som minner om at folk kan støtte opp.

Artikkeltags