Tour de Helgeland er på veien, og torsdag inntar de Vefsn

FØRSTE TRENING: Kombinertlandslaget er på Tour de Helgeland denne uka, og første stopp var Brønnøysund. 65 var med på trening, og her er den yngste gruppa sammen med Espen Andersen (t.v.) og Jarl Magnus Riiber.  FOTO: ANN-HELEN BAADSTRAND

FØRSTE TRENING: Kombinertlandslaget er på Tour de Helgeland denne uka, og første stopp var Brønnøysund. 65 var med på trening, og her er den yngste gruppa sammen med Espen Andersen (t.v.) og Jarl Magnus Riiber. FOTO: ANN-HELEN BAADSTRAND

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Kombinertlandslaget besøker hele Helgeland denne uken.

Det var ikke mye snø i Brønnøysund mandag og Sandnessjøen tirsdag, men Espen Andersen og Jarl Magnus Riiber kjørte basistrening med ivrige ungdommer.

– En perfekt start på uka i Brønnøysund. 65 ungdommer var med på trening, og 30 trenere fra forskjellige idretter var med på trenerseminar. Det var mange som kikket innom smørebussen, og alle som er med rundt kombinertlandslaget er fornøyd, sier Arild Markusen, markedssjef i Helgeland Kraft.

Det er samarbeidet mellom Helgeland Kraft og kombinertlandslaget som har gjort at kombinertløperne bruker en uke på Helgeland.

– Vi har snakket mye om å lage et opplegg, og nå er vi endelig i gang. Onsdag kveld skal vi til Rana og Skillevollen, og torsdag kommer vi til Mosjøen og plasserer smørebussen på torget. Det blir et opplegg i lysløypa til Kjærstad IL på Aufles og et trenerseminar på klubbhuset deres torsdag kveld, sier Markussen som gleder seg til å se Jarl Magnus Riiber, Jørgen Graabak, Magnus Krogh og Espen Andersen i kamp med langrennsløperne i selve Bysprinten lørdag.

Artikkeltags