Inviterer til gratis frokost: – Vi håper på 1200 frokostsultne gjester

Frokostgjengen: Frode Gullhav, Åsa Hellem, Svein Hansen, Veronika Jakobsen og Roger Pettersen gleder seg til å servere gratis frokost til alle som ønsker å bli med på en trivelig start på dagen.

Frokostgjengen: Frode Gullhav, Åsa Hellem, Svein Hansen, Veronika Jakobsen og Roger Pettersen gleder seg til å servere gratis frokost til alle som ønsker å bli med på en trivelig start på dagen. Foto:

For fjortende året på rad gjøres det klart for felles frokost på torget for alle i Vefsn.

DEL

I forbindelse med Tiendebytte invitere hovedsponsor Helgeland Sparebank til gratis frokost onsdag 18.09 for alle på torget i Mosjøen. Frokosten arrangeres i samarbeid med Helgeland Event, Servicegrossisten Paul Nygård, Nortura, Gildekokken reataurant og matfaglinja til Mosjøen videregående skole.

På parkeringsplassen mellom sentrumsscenen og Helgeland Sparebanen blir det satt opp telt der frokosten skal serveres.

– Dette begynner å bli det vi kan kalle en skikkelig tradisjon med nivåheving fra år til år. Og ikke minst er dette en fin måte å møtes til en litt utenom det vanlige og trivelig start på dagen sier Svein Hansen fra Helgeland Sparebank.

Ta med deg en kollega og møt opp

Frokosten er en gylden mulighet for bedrifter, pensjonister og familier å møtes til en annerledes start på dagen. Frokostserveringen starter klokken 07.00 og varer til 10.00 og arrangørene lover mat nok til alle som kommer.

– Vi oppfordrer spesielt bedrifter som tidligere ikke har vært med på frokosten til å avtale å møtes her til frokost. Det kan en fin måte å skape samhold og trivsel blant ansatte på, sier Hansen.

Frokosten som det diskes opp med er et samarbeid mellom banken, Helgeland Event, restaurant og matfaglinja ved Mosjøen Videregående skole,

– I år utvider vi repertoaret enda mer. Vi skal servere smoothies, sveler, frokostpølser, godt brød med og uten gluten, røket laks og nydelig eggerøre som steikes i teltet. Kanelsnurrer kan vi også friste med, sier Frode Gullhav fra Helgeland Event.

Alle er velkommen

Frokosten er åpen for alle og selv om det er Helgeland Sparebank som invitere er det ingen kriterier for at man må være kunde der for å komme til dekket bord.

– Dette er vår måte å gi tilbake litt til samfunnet og alle som kommer skal få frokost, uansett hvor du kommer fra eller hvilke bank du tilhører, sier Svein Hansen.

Nå er det bare å glede seg til årets beste frokost.

– Vi starter matlagingen i femtiden på morningen og til klokka 0700 når teltet åpner skal det lukte godt. I årene før har vi hatt besøk av over tusen personer til frokost. I år håper vi det kommer enda flere. Vi satser på 1250 personer god stemning rundt frokostbordene på torger, sier Åsa Hellem fra Helgeland Event.

Artikkeltags