Ny Honda-forhandler

SELGER HONDA: Med nybilsalg av Honda og verkstedekspertise på VW og Audi satser Bilentusiasten Mosjøen AS friskt. Eierne er fra venstre Lars Ivar Eldorsen, Tom Drage, Arnold Fjelleng og Arne Hansen.

SELGER HONDA: Med nybilsalg av Honda og verkstedekspertise på VW og Audi satser Bilentusiasten Mosjøen AS friskt. Eierne er fra venstre Lars Ivar Eldorsen, Tom Drage, Arnold Fjelleng og Arne Hansen.

Artikkelen er over 13 år gammel

Bilentusiasten Mosjøen AS har overtatt Honda-agenturet for Helgeland. Og utbyggingsplanene er klare.

DEL

Med konkursen i Langseth Bil mistet Honda sin forhandler i Mosjøen.

Nå har Bilentusiasten Mosjøen AS overtatt som forhandler.

– Vi er selvstendig forhandler men nybilsalget er organisert under forhandleren i Bodø, sier Arne Hansen som sammen med Tom Drage, Lars Ivar Eldorsen og Arnold Fjelleng eier Bilentusiasten Mosjøen AS. Salgsmålene for den nyetablerte forhandleren er relativt beskjedne men håpet er at ettertraktede modeller som Civic og ikke minst CR-V skal bidra til økt salg.

– I tillegg kommer det en ny Accord i løpet av året som ser veldig bra ut, sier Tom Drage.

Bilentusiasten Mosjøen AS ble etablert som et rent verksted i fjor og det er fortsatt verkstedbiten som skal være hovedsatsingsområdet.

– Vi har folk med lang fartstid innenfor VW og Audi-systemet og mener vi har stor ekspertise på de merkene, sier Drage.

Foreløpig er det beskjedent med nybiler rundt veggene på Halsøy, men bedriften har planer om utbygging av lokalene i retning Møbelringens bygg på Kulstadleira.

– Her skal det bli plass til både nye og brukte biler. Vi kommer også til å selge bruktimporterte biler fra Tyskland, Sveits og andre land fra vår butikk, sier Tom Drage som har over 30 års erfaring fra importbransjen.

– Jeg importerte faktisk min første bil, en Ford Capri, så langt tilbake som i 1974, sier Drage.

Honda-importøren har ingenting imot at Bilentusiasten opererer både som nybilforhandler og bruktimportør.

– Alle bilimportørene henter biler fra utlandet. Det er til tider vanskelig å oppdrive særlig ettertraktede modeller i Norge og da er løsningen Europa, sier Arne Hansen.

Bilentusiasten Mosjøen AS har per i dag fem ansatte, to i butikken og tre på verkstedet.

Artikkeltags