Beruset scooterfører i 20-årene kjørte utfor veien

Av

Det har vært en relativt rolig natt for politiet, men noe var det likevel å ta tak i.

DEL

En beruset scooterfører i 20-årene kjørte utfor veien i Bodø, og han ble anmeldt for ruspåvirket kjøring i sentrum.

Men kjøring i påvirket tilstand skulle ikke stoppe der. Ikke lenge etter skulle politiet stoppe en mann, også i 20-årene, som viste seg å kjøre rundt i Bodø sentrum i ruspåvirket tilstand. Politiet fant også en mindre mengde med narkotika etter hundeparkering. Førerkortet til mannen ble beslaglagt og han erkjente straffskyld for det han hadde gjort.

Det var travlest for politiet på Mo. Flere personer skal ha utagert på diverse utested, og én mann spyttet etter politiet da han ikke ville etterkomme politiets beskjeder. Han, og kvinnen som slo rundt seg etter både gjester og vakter på et utested, ble satt i fyllearresten.

Politiet melder selv om en «relativt rolig natt» i politidistriktet med totalt åtte meldinger om feststøy.

Fire av dem var i Salten, én fra Ofoten, to fra Mosjøen og en fra Vesterålen. Alle festene etterkom beskjeden om å dempe seg da politiet tok kontakt.

Slik var meldingene fra politiet på twitter i natt:
Mo i Rana: kvinne i 40-årene utagert på utested. Slått til både vakter og gjester. Svært beruset. Innbringes drukkenskapsarrest og anmeldes.
Mo i Rana: mann i 20-årene utagert i beruset tilstand ved utested i sentrum. Nektet å oppgi personalia, og spyttet på politiet. Satt i drukkenskapsarrest og anmeldes.
Mo i Rana: meget beruset mann bortvist fra sentrum. lagde kvalm på utested.
Mo i Rana: mann i 20-årene, sovnet på bensinstasjon - personalet fikk ikke vekket ham. Beruset. Våknet rimelig kjapt da politiet kom, satt i marsj retning hjem.Artikkeltags

Kommentarer til denne saken