Alstahaug

Båtmessa: Båtmessa blir arrangert i Sandnessjøen i helga. Det startet med foredrag av Ragnar Kvam jr. torsdag. Videre blir det blant annet barnekarneval lørdag med oppmøte på Stamneshallen kl. 10:00 og pianobar på Gammel kino'n fredag og lørdag kveld. Mange utstillere presenterer båter og utstyr knyttet til båt og kysten.

Riksteateret: Forestillingen Bukkene Bruse lager rumpebrann av Riksteateret vises i Kulturbadet søndag kl. 18:00.

Linedance: Linedance nybegynner (fra kl. 18:00) og litt øvet (fra kl. 19:00) arrangeres av Kom og dans Sandnessjøen i kantina i Stamneshallen onsdag.

Hopen-treff: Hopen-stiftelsen inviterer til treff for kreftrammede/pårørende i Hopen-huset ved inngangen til Sandnessjøen sykehus onsdag kl. 18:00.

Dønna

Sosialen: Alle er velkommen på lørdagskafe i kantina i Dønnahallen lørdag fra kl. 12:00.

Grane

Gammeldans: Grane Toraderklubb arrangerer gammeldanskafé på Folkets Hus i Svenningdal lørdag kl. 15.00. Musikk fra Ralleran, Jim Ove Lund med venner, Grane Toraderklubb og Grane Trekkspillklubb. Salg av kaker, kaffe og lodd. Ta med kontanter.

Herøy

Seniordans: Herøy seniordans treffes tirsdag kl. 18:00 på Fellesstua i Karolineveien.

Leirfjord

Indianerlørdagen: Lørdag er de store dagen i indianerfestivalen, og det blir blant annet sceneframvisninger, musikk og dans, kunstutstilling, leker og aktiviteter og fotballkamp. Programmet begynner kl. 10:00, og det er både i kantina i Leirfjordhallen og utenfor hallen.

Utstilling: Søndag kl. 12.00 er det åpent museum på Bergh-brygga, Nedre-Leland. Utstillingen «100 år med lærerutdanning» om høgskolen på Nesna vises for siste gang, bilder fra gamle Leirfjord vises og butikkmuseet er verdt å se. Velkommen!

Vefsn

Kurs: Mental helse ungdom ønsker og invitere alle mellom 13 og 30 til et kurs om personlig økonomi i samarbeid med Helgeland sparebank mandag kl. 17.00. Holdes i Qvales mestringshus.

Teater: Forestillingen Bukkene Bruse lager rumpebrann av Riksteateret vises i Mosjøen kulturhus mandag kl. 18:00.

Språkkafe: Har du lyst til å trene på å snakke norsk? Trenger du hjelp med leksene? Vefsn Røde Kors arrangerer språkkafé og leksehjelp på biblioteket tirsdag kl. 18:00.

Onsdagstur: Brurskanken turlag inviterer til tur med oppmøte på Litjenget onsdag kl. 10:00. Turmålet blir kunngjort der. Servering av bålkaffe.