Gå til sidens hovedinnhold

Avlyser Herøydagan: – Kommer sterkt tilbake neste år

Styret i Herøydagan har nå dessverre tatt den tunge avgjørelsen om at de også i år må avlyse Herøydagan på grunn av pandemien.

(iSandnessjøen)

Det skriver leder for Herøydagan, Svein Lundestad, i en pressemelding fredag.

Herøydagan var planlagt å vare fra 24. - 27. juni.

– Vi har lenge vært klar over at det neppe ville bli mulig å arrangere tradisjonelle Herøydager i år også, men vi har i det lengste hatt et håp om at situasjonen rundt Covid-19 skulle gjøre det mulig å arrangere konserter. Slik reglene er i dag er det ikke mulig å ha flere enn 100 personer til stede på konserter innendørs. Utendørs kan man samle 200 personer uten faste tilviste sitteplasser, skriver Lundestad.

– Vi er klar over at det kan bli mer lettelser i tiden som kommer. Med bare en måned igjen er vi imidlertid nødt til å ta en bestemmelse, da det er tross alt en god del forberedelser som må gjøres.

– De siste nasjonale bestemmelsene om at vaksineringen blir forsinket på grunn av at vaksiner skal forfordeles til mer smitteutsatte kommuner gjør det også ekstra vanskelig for oss som arrangør.

– Det er selvsagt sterkt beklagelig at Herøydagan må avlyses i år også, men vi lover at vi kommer sterkt tilbake neste år. Mest sannsynlig blir Herøydagan da arrangert fra 23. til 26. juni 2022.

Kommentarer til denne saken