(Rana Blad): Tirsdag 25. oktober inviterer Avinor og entreprenørene Tore Løkke AS og PK Strøm AS til nabomøte i forbindelse med byggingen av nye Mo i Rana lufthavn, skriver konsernet i en pressemelding.

– Nå er vi endelig i gang med de forberedende arbeidene i Fagerlia. Dette sikrer god fremdrift i prosjektet, og er en viktig milepæl for å gi Rana-samfunnet splitter ny og moderne flyplass. Men, dette vil også innebære en lengre periode med støy og endring av kjøremønster for de nærboende. Derfor kaller vi nå inn til et nabomøte, for å svare på relevante spørsmål og sikre god kommunikasjon med alle som blir berørt, sier kommunikasjonsrådgiver i Avinor, Ylva Celius Trulsen. I møtet vil entreprenørene informere om arbeidet de driver med og varslingsrutiner i forbindelse med dette. På agendaen står blant annet stengingen av Granheiveien.

– Møtet er forbeholdt grunneiere og berørte interessenter, men dersom du mener at du burde vært invitert så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på [email protected], opplyser hun.