Nytt triatlontilbud i Alstahaug maraton

KOMBINASJON: Nå kan du kombinere minimaraton i Alstahaug maraton (4 km) med svømming og sykling og bli med på lavterskel triatlon. Arrangørene av Alstahaug maraton samarbeider med Kulturbadet i Sandnessjøen.  FOTO: PER VIKAN

KOMBINASJON: Nå kan du kombinere minimaraton i Alstahaug maraton (4 km) med svømming og sykling og bli med på lavterskel triatlon. Arrangørene av Alstahaug maraton samarbeider med Kulturbadet i Sandnessjøen. FOTO: PER VIKAN

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

– Vi har lyst til å fornye oss, og vi har tro på dette tilbudet, sier Vibeke Lind.

DEL

Arrangørene av Alstahaug maraton, Tjøtta idrettslag, har inngått et samarbeid med Kulturbadet i Sandnessjøen. Alstahaug maraton arrangeres i år 10. juni, og påmeldingen åpner 1. mai på nettsidene til arrangementet.

Slik gikk det ifjor

Det er duket for en slags triatlon. De som melder seg på kan svømme og sykle i tillegg, og er med på en trekning av fine premier.

Rekordene i Alstahaug maraton

Presseansvarlig Vibeke Lind forklarer hvordan de har tenkt seg dette aktivitetstilbudet.

– Lavterskel triatlon er for alle som deltar på minimaraton. Fra 1. juni til 10. juni kan man svømme eller være i bassenget minst en gang samt sykle til og fra skole eller Kulturbadet minst en gang for å være med i trekning av klippekort til bassenget, sier hun og minner om at påmeldingsark finnes i kiosken på badet der navn og alder noteres. Underskrift fra foreldre for sykling trengs også.

– Vi tilbyr også en alternativ triatlon. Denne er for deltakere på en av distansene Hårekmila, halvmaraton eller helmaraton. Deltakelsen forutsetter påmelding og hele perioden fra 1. mai til 10. juni gjelder. I denne perioden må man svømme 3,8 km, og sykle så mye som mulig, helst opp mot 180 km, sier Lind.

Kulturbadets nettside om Alstahaug maraton

PS! Hun oppfordrer interesserte til å ta kontakt med Kulturbadet og starte med en gang.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags