Gå til sidens hovedinnhold

Alstahaug får 2000 vaksinedoser - fullvaksinerer i løpet av september

(iSandnessjøen)

- Alstahaug kommune mottar de neste ukene i underkant av 2000 vaksinedoser, dette er vaksiner fra både Pfizer og Moderna. Hvilken vaksine den enkelte får anses som likeverdig, og det vil ikke bli anledning til å velge vaksineleverandør, skriver kommuneoverlege Kirsten Toft i en pressemelding.

- Det store antallet vaksiner kommunen nå mottar betyr at vi tar sikte på å være ferdig med massevaksineringen i løpet av september.

- Dersom du ennå ikke har mottatt første dose av koronavaksinen, haster det nå med å melde seg på vaksineringen. Du kan melde deg på via kommunens hjemmeside. Har du problemer med innlogging så er det mulig å registrere seg på ventelisten og du vil få satt opp en time som varsles via sms. Alternativt kan du ringe vaksinetelefonen på 75 07 50 50 hverdager mellom 0900-1400, heter det i pressemeldingen


Dersom du er satt opp til andre dose med et intervall på seks uker eller mer fra første dose, vil din time til revaksinering bli framskyndet. Ny time vil bli sendt deg via sms.


Alstahaug kommune takker våre innbyggere fot at dere møter opp på oppsatt time.

Kommentarer til denne saken