Det sier turneringsleder Håkon Stenersen i Kippermocupen som har mange samarbeidspartnere som bidrar.

– Vi har landsdelens beste idrettsanlegg når det gjelder beliggenhet og baner. Ingen har så flotte gressbaner som oss, og vi vet at mange syns det er gjevt å spile fotball på naturgress. Når det gjelder aktivitetene utenom kampene forsøker vi å legge til rette, sier han.

– Kippermoen er som en stor park, og hvis været blir bra er det flott å bruke hele området. Vi har et område sentralt på anlegget, som brukes til andre aktiviteter enn fotball. Våre samarbeidspartnere Helgeland Sparebank og Helgeland Kraft skal begge ha aktiviteter, og vår egen utstyrsleverandør

G-Sport slår på stortromma i år. De kommer med sine nyheter i en stor bod, sier Stenersen som også nevner at Statens vegvesen kommer tilbake med sin populære Veltepetter.

– Den nye grillbua er akkurat ferdigbygd og blir innviet under turneringen. Dessuten må jeg nevne at vi har fått opp en fotoboks der man kan lage sitt eget fotballkort, sier han.

I Kippermoen idrettshall blir det et stort lekeland fra Action Norge og der blir det også Laser Tag.

– De var med i fjor også, og de kommer med mye nytt i år. Og dette er åpent for alle i byen, ikke bare deltakerne i Kipermocupen, sier turneringslederen.

Et trekkplaster de siste årene har vært fotballtriksere i verdensklasse.

– Det er usikkert om de kommer, men hvis de gjør det har folk noe å glede seg til, sier han.