Abonnerer du på Helgelendingen? Nå kan du få lese over 70 Amedia-aviser gratis

- Nå åpner vi opp og gir deg som er abonnent på Helgelendingen tilgang til over 70 lokalaviser i hele landet. Årsaken er et enormt behov for informasjon på grunn av koronaepidemien.

DEL

Det opplyser sjefredaktør Geir Arne Glad i Helgelendingen.

- I dagens situasjon med koronaviruset tar Helgelendingen sitt samfunnsansvar på alvor. Som din fremste nyhetsformidler har du som abonnent tilgang til alt innholdet i din egen lokalavis. Men nå åpner vi også innholdet i over 70 andre aviser og nettsteder for deg. Vi mener det i dagens situasjon er riktig og viktig at du som abonnent får tilgang til så mye nyheter som overhodet mulig, og fra hele landet, slik at du kan holde deg oppdatert på det som skjer rundt deg og rundt dem du bryr deg om, sier Glad.

Dette kan Helgelendingen gjøre fordi mediehuset er en del av mediekonsernet Amedia, som eier og utgir aviser i hele Norge og som samlet har over 900 journalister som daglig rapporterer om det som skjer.

- Vi kaller tilgangen til alt innholdet i våre aviser for +Alt. De neste seks ukene får du derfor som abonnent dette tilbudet helt uten ekstra kostnad. +Alt er kun tilgjengelig for privatkunder.

Tilbudet varer ut april, og aktiveres via en lenke i en e-post som er sendt ut til alle våre abonnenter.

Trykker du deg videre fra e-posten, kommer du til Min side, og det eneste du trenger å gjøre der, er å trykke på én knapp.

Her kan du lese mer om tilbudet, og se hvilke aviser du får tilgang til.

Vi håper du får nytte av tilbudet, og takk for at du leser Helgelendingen.

Artikkeltags