Gå til sidens hovedinnhold

«Å gjøre det mer komfortabelt både ute og inne i husværet, gamle som nye hus, er jo en fordel og gjør at flere folk kan være der»

Artikkelen er over 1 år gammel

Tippen

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Leser i Helgelendingen 16/09 om ståheia angående fornyinga på Tippen. Og utbygger om saksbehandlinga i Vefsn kommune.

Det en leser er en kan ikke kom utenom at kommunen bruker lang tid på å vedta noe, søker blir utålmodig og starter et arbeid, og så kommer kommunen med pekefingeren. En må og kunne undre seg på om navn på søkere har noe å si. Det her med at alt skal være slik det var med hensyn til utbygging.

Fornying av gamle bygg er jo det naturlige. Hadde alt det gode en får kjøpt i dag vært å få kjøpt den gang for generasjoner siden, ja så hadde hus fra den gang ikke sett ut slik vi ser de i dag.


Å gjøre det mer komfortabelt både ute og inne i husværet, gamle som nye hus, er jo en fordel og gjør at flere folk kan være der. Mye av det som er igjen av det gamle, vitner jo om slit og møye, hvorfor ikke fornye det gamle til at alt blir mer lettvint og komfortabelt? En ødelegger da ikke noe med det.

Ser i innlegget at det området det her er snakk om hører til torget. Ja, torget er nå iallfall ikke slik det engang var.
 

Kommentarer til denne saken